jhAA! Fris, creatief, jong, innovatief & onderscheidend

jhAA! een fris, jong en innovatief bureau met een heldere en onderscheidende kijk op het ontwerp.

Wij werken vol passie en inspiratie aan opdrachten op verschillende schaalniveaus op een eigentijdse en respectvolle wijze voor de mens en haar gebouwde omgeving. Waarbij wij vooringenomen ideeën over ruimte, materialisatie, vormgeving en detaillering overstijgen.

Soms een tikkie eigenwijs! Soms wat excentriek! Vaak verrassend! En altijd met net dat kleine beetje meer….

jhAA! is creatief en veelzijdig onze ontwerpen spreken een heldere vormentaal met aandacht voor detail, gebruiksgemak en comfort waarbij de wensen van de gebruiker vooropstaan. Wij doen dit door een open ontwerphouding aan te nemen naar onze opdrachtgevers.

Wij staan voor aantrekkelijke, maakbare, functionele, betaalbare en heldere gebouwen voor de publieke, commerciële en de particuliere markt. Wij staan met onze beide benen op de grond, naast onze opdrachtgever met een “no nonsense” houding. En altijd met een goed onderbouwde visie!

jhAA! is realist en is er om u te ontzorgen van eerste schets tot laatste steen!

Is jhAA! GROEN?  jhAA! “NATUURLIJK”.

Wij maken graag gebruik van de mogelijkheden die de natuur ons biedt. Niet alleen het ontwerp past in zijn “groene” omgeving ook de mens moet zich prettig voelen in haar “groen” gebouwde omgeving. Het groene bouwen moet meer dan alleen energie besparen zijn.

Een gezond leefklimaat dat zijn kwaliteiten die u kunt voelen. Zowel in de zomer als de winter. Duurzaam en groen is aansluiten op de behoeften van het heden, zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. ‘zorgen voor morgen’

Aanpassing van onze leefomgeving is noodzakelijk om grote problemen te voorkomen. Klimaatadaptatie is daarom een belangrijke bouwopgave, die samen kan gaan met behoud van biodiversiteit. Er ligt een belangrijke uitdaging om deze opgave op een verantwoorde wijze vorm te geven en te realiseren.’ Niet uit idealisme, maar uit pure noodzaak

jhAA! “NATUURLIJKGROEN”

 

Geïnspireerd? U bent altijd welkom om dromen, woorden, concepten, strategieën en ideeën met ons te delen!


Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen klik hier…